Stand van Stad #24, over bevingen, eten en urine

5 februari 2016

Heb je jouw collega’s op maandagochtend pak ‘m beet 22 februari bij het koffiezetapparaat verbaasd doen staan van een indrukwekkende hoeveelheid vers opgedane weetjes? Weetjes die je opdeed bij een alleraardigste talkshow waar je Hans Alders, Ruben Verwaal en Saskia Jonker hoorde vertellen over hun werk en nieuwste ontdekkingen? 

Stonden zij verbaasd van alle weetjes die je opdeed bij Stand van Stad? Waar je Hans Alders hoorde vertellen over zijn taak als Nationaal Coördinator Groningen en hoe hij deze taak vorm geeft. Waar je van onderzoeker Ruben Verwaal begreep wat het nut is van bloed, zweet en tranen en waar het in de 18de eeuw zoal voor gebruikt werd. En waar je van journalist Saskia Jonker leerde waar in Stad je écht goed kunt eten en waar de allerbeste koffie wordt gezet.

Maakte je collega’s aan het schuddebuiken toen je de nieuwste ontdekkingen van Bram Esser deelde of toen je Wabbesch Wabbesch imiteerde. En verbeterde hun humeur toen je de rest van de dag de aanstekelijke deuntjes neuriede die je hoorde uit de mond van Anne Jan Toonstra en Melvin Bonnet?

Blijf op de hoogte

Wil je de post en uitnodigingen van Platform GRAS per e-mail ontvangen?

Ik wil papieren post!

Platform GRAS is het architectuurcentrum van Groningen. Onze missie: het stimuleren en aanjagen van de kennis van de gebouwde omgeving en het debat daarover. Meer >
  • LinkedIn logo
  • LinkedIn